Advertising

Selasa, 31 Ogos 2010

Sliming Center..

Sliming Center

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center utk menguruskanbadan.. seorg lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,"kamimenawarkan 2 program disini... RM50 utk versi 'biasa' dan RM100 utkversi 'cepat'."


mamat tu pon berkata, "saya ingat yang biasa lah sbb saya ni baru nak try kuruskan badan."

" ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana," jawab penjaga kaunter.

mamat tadi pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minitkemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalambilik itu. dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkanmamat tu tak senang duduk,berpeluh.

perempuan tadi berkata, "kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buatapa saja dgn saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu.mamat tadi pun kejar la.. kejar punya kejar samapai 10 minit pon takdapat lagi. tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalupengsan.

apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapatiberatnya dah turun 3 kg. " wow.. mmg senang nk turun berat bdn,..memang berbaloi aku bayar RM50 td" katanya seorang diri.

keesokkan harinya dia datang semula ke tmpt tersebut. dia ditegur olehpemuda di kaunter. setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamattadi memilih utk mencuba versi 'cepat' pula.

"baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.

setelah beberapa minit didalam bilik itu, datangla seorang body builderyang badannya tough dan terus melondehkan pakainnya. body builder ituberkata "saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat ... ... hehhehheee"

Tiada ulasan:

Catat Ulasan